FLV Uzantılı Videoları MP4’e Çevirme
FLV Uzantılı Videoları MP4’e Çevirme
Dün .flv uzantılı birkaç dosyayı mp4 formatına dönüştürmem gerekti. Önce bir program indirerek bu işi çözeyim dedim ama bir kaç programdan sonra pes ettim doğrusu. Ya satın almaya yönlendiriyor, ya da karmaşık ve yarım yamalak Türkçeleştirilmesinden dolayı kullanımı epey zorlaştırılmış programlar buldum. Bir aralar internette ffmpeg komut dosyası ile video dünüştürme yapılabildiğini görmüştüm.
Kendi kendime “Erdem otur bir dos komutu yaz bu işi çöz” dedim ve dos komutları ile istediğimi başardım. Ekte indireceğiniz sıkıştırılmış dosya bu iş için biçilmiş kaftan olacaktır. FLV uzantılı videolarınızı “flv_videolar” klasörünüze kopyalayın. Daha sonra “cevir.bat” dosyasını çalıştırın. Açılan komut satırında “Islem Tamam!” ifadesini gördüğünüzde “flv_videolar” klasörünün içindeki tüm videolar dönüştürülmüş demektir.
MP4 formatına çevrilmiş videolarınızı “mp4_videolar” klasöründen alabilirsiniz. Temiz reklamsız ve hızlı bir flv uzantılı dosyaları mp4 e çeviren bir video çeviriciniz oldu. =)
[button url=”http://www.erdemarslan.com/yuklemeler/flv-2-mp4.rar” style=”success” size=”default” block=”false” target=”_blank” icon=”check”]FVL 2 MP4 İndir[/button]
salamu alaykum
i like your prayer widget for wordpress. and i am using it on my site.
i only need to know if i can adjust the time of the prayers. like for example i want to add 30 minutes to the fajir (imsak) prayer.
if you could tell me which line of code i have to edit i would be gratefull.
thanks again for this really nice widget.
Amet