False Mail – Kullan at Mail Servisi

Erdem Arslan > Genel > False Mail – Kullan at Mail Servisi

False Mail – Kullan at Mail Servisi

Uzun zamandır aklımdaydı. Ne zamandır “yahu şu gereksiz forum sitelerine üye olmasak olmuyor. Olsak da başımız spamdan kurtulmuyor” diye hayıflanıyordum. Daha önceleri kullandığım pokemail diye bir servis mevcuttu adamlar kapattılar. Ben de üşenmedim, madem ki bana böyle birşey lazım o zaman ben de bunu yapayım dedim. Önceleri kendi sitem üzerinden sahte bir mail adresi açsam dedim. Sonra “arkadaş kendi siteni de mi spama boğacaksın” dedim ve kolları sıvadım.

False Mail Nedir?
Kullan at mail servisidir. Hiç olmayan bir mail adresiniz var artık. Herhangi bir yere üye mi olmanız gerekiyor? Üye olduğunuzda alacağınız gerekli gereksiz mailleri mi düşünüyorsunuz? Email adresiniz artık herkesin elinde mi? O zaman bana katılın. False Mail ile mail gönderme şansınız malesef yok. Yani bu servis üzerinden spam mesaj gönderemezsiniz. Bu servis üzerinden sadece mail alabilirsiniz. Kullandığınız mail adresi bilinmediği sürece maillerinizi kimse okuyamaz. Siz silmeseniz bile biz her yarım saatte bir zaten mailleri siliyoruz. Yani size gelen mail her yarım saatte bir tarih olmuş oluyor. Kullanımı gayet basit bir servis. Eklediğim videoyu seyrederek nasıl kullanıldığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Halen beta sürümünde olan servis, tam sürümde bir çok yeniliği de beraberinde getirecek.

Servise ulaşmak için: falsemail.org adresini kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.