ana sayfa > S Galaxy S - Android > Galaxy S Fenerbahçe BootAnimation.zip – Türkiyede ve Dünyada ilk !

Galaxy S Fenerbahçe BootAnimation.zip – Türkiyede ve Dünyada ilk !

closeBu yazı 1 ay 2 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Bu sayfadaki bilgilerin geçerliliğini yitirdiğini düşünüyor ve güncellenmesi gerektiğini belirtmek istiyorsanız, lütfen iletişim sayfamdan benimle irtibata geçin.

Çok koyu olmasam da, yine de her platformda takımımla ilgili tartışabilecek bir adamımdır. :) Fenerbahçeli olmam, onun için ne söylenirse söylensin, gurur kaynağımdır. Biz babadan böyle gördük ! :D Telefonum Samsung Galaxy S için bir açılış animasyonu hazırladım. Takımıma feda olsun dedim :) Ekran görüntülerini aşağıda bulabileceksiniz.

Kurulumu: Öncelikle şunu söylemeliyim, bu animasyonun kurulumu için iki yol var. 1.cisi kara düzen. Yani bu animasyonu hafıza kartına at. Sonra Root explorer ile bu dosyayı git /data/local/ dizini altına bootanimation.zip diye kaydet. Bu yol biraz sıkıntılı bir yol gelmiştir hep bana. O yüzden ben ADB üzerinden komutla bu işlemleri yapmıştım. Ancak benim bu animasyona ses eklemek istemem beni Clock  Work Mod (CWM) üzerinden kuruluma yöneltti. O yüzden ikinci yöntem, olarak şunu söyleyebilirim; animasyonu hafıza kartına at, CWM ye gir, Flash Update de, hafıza kartındaki dosyayı seç, arkana yaslan bekle ve marşıyla birlikte Fenerbahçe açılış animasyonun karşına gelsin :D

İki tane dosya yayınlıyorum, bunlardan birincisi fb_bootanimation.zip’dir. bu dosyayı yüklerken, kara düzen kullanıyorsunuz. o yüzden yüklerken adını bootanimation.zip olarak değiştirmeyi unutmayınız. Diğeri Fenerbahce_bootanimation_CWM.zip dir. Bunu CWM üzerinden yüklüyoruz. Recovery modda da yükleyebilirsiniz :)

Ekran görüntüleri:

Dosyalar:

CWM kurulumu için : Fenerbahce_bootanimation_CWM.zip (Açılışta Fenerbahçe marşını da yükler)

Normal Kurulum İçin : fb_bootanimation.zip (Açılıştan marş YOK)

Orjinal Dönmek İçin: orjinal_bootanimation (Sadece CWM üzerinden)

Bu içerik 134 çoğul kişi tarafından izlenmiştir.
  1. şimdilik yorum yok.
  1. şimdilik geri bağlantı yok

× 2 = six